9 motive sa vizitezi PACK EXPO 2018

//9 motive sa vizitezi PACK EXPO 2018

PACK EXPO 2018, expozitia dedicata ambalajelor si solutiilor de ambalare din Europa de Sud-est, se va desfasura incepand de miercuri – 16 mai, pana sambata – 19 mai, in cel mai nou si mai modern spatiu expozitional din Romania, Pavilionul B2 din Romexpo-Bucuresti.

Ai cel putin 9 motive pentru care merita sa vizitezi Pack Expo:

Prezenta internationala 

31% dintre firmele participante provin din 14 tari: Austria, Bulgaria, Brazilia, China, Italia, Grecia, Marea Britanie, Polonia, Republica Ceha, Turcia, Ungaria, Albania, Slovacia si Romania, ceea ce inseamna o oferta noua de produse si servicii pentru piata din Romania.

Spectacol tehnologic LIVE

Peste 100 de echipamente inovatoare vor fi in functiune pe toata perioada targului, solutii de ambalare, echipamente pentru productia de ambalaje, dozare, umplere, marcare si etichetare, paletizare, logistica, stivuire, design de ambalaj, tehnologii de ambalare pentru industriile de lactate, fructe-legume, patiserie-cofetarie, panificatie, industria carnii, non-food, demonstratii LIVE.

Echipamente expuse in premiera

Dintre care: VideoJet 1860 (cel mai avansat sistem de marcare cu jet de cerneala disponibil pe piata in momentul actual, prezentat de Multidevelopment), Esko Kongsberg C44 (o masa de taiere adusa in premiera in Romania de Grup Transilvae), Lachenmeier X1 (echipament de stretch hood si solutii automatizate pentru logistica, aduse pentru prima data in Romania de iHope), TL 650 WEBOMATIC (echipament revolutionar in clasa traysealer-elor, premiat la Anuga FoodTech), Toppy Aspo Label 300 (echipament pentru manipularea rolelor de hartie) sau Toppy Inverter (schimbator si intorcator de paleti)..

Ambalaje si etichete inovatoare

Zeci de producatori de ambalaje si etichete din Romania si din strainatate vor prezenta la Pack Expo 2018 tehnologii inovatoare pentru ambalaje din carton, plastic, sticla, metal si lemn.

Romanian Packaging Awards (editia a II-a)

Singurul concurs dedicat ambalajelor si etichetelor din Romania este structurat pe cinci categorii: Ambalajul din carton compact al anului, Ambalajul din carton ondulat (pentru retail), Ambalajul flexibil al anului, Ambalajul rigid din mase plastice al anului, Eticheta anului.

Speakeri de top

Ministri, presedinti de asociatii, lideri din industria alimentara, retele comerciale, distribuitori de echipamente, producatori de ambalaje si etichete vor participa la Conferinta Nationala “Deseuri de ambalaje: tendinte vs. eficienta”, organizata impreuna cu Infomediu Europa, FADI si in colaborare cu Ministerul Mediului.

Premiu YOUNG CHEF: 1000 de euro

Concursul de retete pentru ready meal – YOUNG CHEF, organizat in parteneriat cu Grupul Angst si ULMA Packaging, promoveaza ambalajele inovatoare prin intermediul produselor ready meal realizate de tineri bucatari din ingrediente proaspete si de calitate. Membrii juriului: Chef Sorin Bontea, Sorin Minea (Angst) si Chef Ioan Cristian Serb. Vino pe 18 si 19 mai sa degusti preparatele si sa votezi noul YOUNG CHEF! Poti fi unul dintre norocosii care vor primi mancare la birou, timp de 2 saptamani, de la Angst!

Tombola si Campanie Cris-Tim “Prospetime la fiecare masa”

In cadrul Campaniei “Prospetime la fiecare masa”, Cris-Tim (partenerul Pack Expo al campaniei) va face sampling la standul propriu din Pack Expo cu produse ambalate in pack-uri inovative. Tot acolo va avea loc o tombola cu premii in produse Cris-Tim.

Acces rapid si gratuit

Beneficiezi de acces gratuit la Pack Expo, pe baza inregistrarii online sau prin completarea formularelor de la intrare. Rezerva-ti 2 minute sa completezi formularul de pe site si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de packaging din Europa de Sud-Est.

2018-05-17T13:48:46+00:00