Noutatile editiei PACK EXPO 2018

//Noutatile editiei PACK EXPO 2018

Expozitia de ambalaje si solutii de ambalare Pack Expo 2018 numara pana acum 170 de expozanti din 12 tari, inclusiv China si Brazilia – 31% dintre expozanti sunt din strainatate.

Iata care sunt noutatile editiei!

Echipamente expuse in premiera:

VideoJet 1860 (cel mai avansat sistem de marcare cu jet de cerneala disponibil pe piata in momentul actual, adus de Multidevelopment), Esko Kongsberg C44 (o masa de taiere adusa in premiera in Romania de Grup Transilvae), Lachenmeier X1 (echipament de stretch hood, solutii automatizate pentru logistica, aduse pentru prima data in Romania de iHope), TL 650 WEBOMATIC (echipament revolutionar in clasa traysealer-elor, premiat la Anuga FoodTech), Toppy Aspo Label 300 (echipament pentru manipularea rolelor de hartie), Toppy Inverter (schimbator si intorcator de paleti). De asemenea, Mark Andy va lansa cea mai rapida si mai productiva masina de tiparit digitala – o productie hibrida cu zero compromisuri.

Echipamente ULMA Packaging de ultima generatie

Echipamente de ambalare alimente proaspete si congelate; proiectare si productie sisteme de ambalat (traysealere pentru fructe si legume cu productivitate ridicata); echipamente pentru: panificatie si patiserie (ambalare in termoformare cu film rigid; ambalare in film PVC; ambalare in flow pack individual sau grupate; ambalare verticala in film BOPP), dulciuri (ambalare in flow pack); branzeturi si lactate (masini de ambalat in flow pack cu film shrink; roboti industriali de manipulare tavite; masini de formare si inchidere cutii; solutii complete de ambalat; ambalare MAP in termoformare cu film rigid; ambalare in tetrapack); fructe si legume (ambalare in traysealing, pachete tip perna si film laminat si LDPE, folie termocontractibila, film BOPP); carne si peste (ambalare in tavi EPS, in flowpack MAP, termoformare cu film flexibil, in vid, in film strech imprimat; ambalare in vertical, cu film LDPE sau film laminat; ambalare tip sleeve pentru cutii de polistiren expandat, in film shrink de polietilena de densitate joasa LDPE; ambalare in termoformare cu film flexibil, in vid; ambalare in caserole rigide in traysealing ; ambalare in caserole din polistiren expandat).

Conferinta Nationala „Deseuri de ambalaje: tendinte vs. eficienta”

Conferinta Nationala “Deseuri de ambalaje: tendinte vs. eficienta”, organizata impreuna cu Infomediu Europa, FADI si in colaborare cu Ministerul Mediului, va fi o dezbatere pe teme de mediu, modificari legislative cu privire la taxa de ambalaj si efectele ei asupra fiecarei companii din industrie, managementul deseurilor. Vor fi reprezentanti oficiali (ministri, presedinti de asociatii, lideri din industria alimentara, retele comerciale, distribuitori de echipamente, producatori de ambalaje si etichete) si speakeri importanti din industrie.

Premiu YOUNG CHEF: 1000 de euro

Pack Expo 2018 aduce inca o premiera: Concursul de retete pentru ready meal – YOUNG CHEF, organizat in parteneriat cu Grupul Angst si ULMA Packaging din dorinta de a promova ambalajele inovatoare prin intermediul produselor ready meal realizate de tinerii bucatari profesionisti din ingrediente proaspete si de calitate. Vino, degusta si voteaza noul YOUNG CHEF! In plus, ai sansa sa te numeri printre norocosii care vor primi mancare la birou, timp de 2 saptamani, de la Angst!

Tombola si Campanie Cris-Tim “Prospetime la fiecare masa”

Industria de packaging sustine consumul smart si eficient prin intermediul solutiilor inovatoare de ambalare a produselor fresh. In cadrul Campaniei “Prospetime la fiecare masa”, Cris-Tim (partenerul Pack Expo al campaniei) va face sampling la standul propriu din Pack Expo cu o gama de produse ambalate in pack-uri inovatoare – ”Gustul şi prospeţimea produselor Cris-Tim sunt garantate de investiţiile în tehnologie”.  Vii la stand, primesti pe loc produse Cris-Tim, participi la tombola si ai sansa sa te numeri printre cei 20 de norocosi care vor primi cosuri saptamanale cu produse Cris-Tim, timp de 4 saptamani!

2018-05-09T11:36:07+00:00