Pack Expo, mai mult decat o expozitie

//Pack Expo, mai mult decat o expozitie

Pack-Expo-more-than-an-exhibition

Pack Expo, cel mai relevant eveniment dedicat industriei de packaging din sud-estul Europei, ofera participantilor oportunitati de afaceri unice prin prezentarea inovatiilor si a tehnologiilor in fata unui public bine targetat.

Eficienta, calitatea si responsabilitatea sunt doar cateva caracteristici ale ambalajului modern.

Acoperind intregul proces de ambalare, producatorii, distribuitorii si furnizorii de servicii sunt invitati sa prezinte cele mai noi tehnologii si inovatii. Indiferent daca vorbim de ambalaje primare, secundare sau ambalaje tertiare, toate industriile conexe vor gasi cele mai bune solutii in acest eveniment bine structurat, care vorbeste despre nevoile si provocarile industriei de packaging, aflata intr-o continua dezvoltare.

La Pack Expo, expozantii au la dispozitie o gama larga de servicii: proiectare, constructie, amenajare, publicitate, imprimare, transport, manipulare si depozitare, inchirieri de mobilier, internet si telecomunicatii, curatenie, hostess, securitate, traducere si interpretare, sali de conferinta, cazare sau asistenta medicala.

Pack Expo este locul ideal pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra si pentru constructia unor relatii profitabile de lunga durata.

Inregistreaza-te acum!
2018-01-31T12:42:05+00:00