SPEAKERI

//SPEAKERI

CUVANT DE DESCHIDERE

Gratiela Leocadia GAVRILESCU
Viceprim-ministru, Ministrul Mediului

Inginer chimist-tehnolog de profesie, Gratiela Leocadia Gavrilescu a absolvit Facultatea de Tehnologie Petrochimica de la Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti, urmand si studii postuniversitare de marketing industrial la Institutul de Management Bucuresti. In 2007 a absolvit studii postuniversitare de management in administratia publica locala, I.N.A. Bucuresti.

Ministru al Mediului in prezent, Gratiela Gavrilescu este invitat special la Conferinta Nationala pe teme de mediu.

Gabriel MOICEANU
Presedinte Federatia Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara (FADI)

Tema in conferinta: PNGD – impact si pasi de implementare (panel I)
Absolvent al Universitatii din Pitesti, Facultatea de Stiinte Economice (specializarea Managementul Firmei), Gabriel Moiceanu si-a inceput cariera in domeniul serviciilor publice, la Regotrans RA Pitesti. A ocupat ulterior mai multe functii, printre care sef Serviciu Productie in cadrul SC Salubritate 2000 SA, coordonator al unui proiect de finantare in cadrul parteneriatului cu “S.C.Auto-Dacia” (2007) pentru colectare, selectare si procesare PET-uri. Din 2010, a devenit director executiv al ADI Servsal Arges, unde se ocupa cu implementarea programului integrat de management al deseurilor in judet.

In mediul privat, Gabriel Moiceanu a fost Director Regional si Administrator la SC CAMPION BROKER SRL, fiind ales Brokerul anului 2008.

Radu TIMIS
Presedinte Asociatia Romana a Carnii (ARC)

Tema in conferinta: Ce impact au modificarile legislative in materie de ambalaje asupra industriei carnii (panel II)
Intrat in antreprenoriat inca din 1992, Radu Timis este absolvent al Institutului National de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti. A fost, de altfel, si profesor in Oltenita, timp de trei ani. In 1994 a fondat Cris-Tim, pornind de la un simplu chiosc de mezeluri. Trei ani mai tarziu a deschis prima fabrica de mezeluri sub acelasi brand, iar astazi Grupul Cris-Tim se dezvolta pe mai multe linii de business: mezeluri, lactate, catering, magazine, ferma vegetala si animala, constructii. Radu Timis este si presedinte al Asociatiei Romane a Carnii (2011).

Mihai PETRE
Senior Manager, Customs and Global Trade Deloitte Romania

Tema in conferinta: Abordari din practica recenta a controalelor desfasurate de Administratia Fondului pentru Mediu (panel II)
Mihai Petre are o experienta de 16 ani in domeniul consultantei vamale si a Fondului pentru Mediu pentru companii locale si multinationale. Cea mai mare realizare profesionala a sa a fost numirea ca si consultant vamal principal pentru trei campanii de foraj offshore desfasurate in Marea Neagra in perioada 2012-2016, cu o valoarea totala de peste un miliard de euro. In calitate de speaker, Mihai Petre a sustinut conferinte si seminarii pe probleme de Fond de Mediu pentru mai mult de 500 de participanti in ultimii ani, alaturi de autoritatile fiscale din Romania si reprezentanti ai mediului de afaceri.

Si-a inceput cariera la Arthur Andersen (2001), apoi si-a continuat dezvoltarea profesionala la alte companii „Big 4”, unde a fost in mod semnificativ implicat in analiza impactului contributiilor la Fondul pentru Mediu asupra lanturilor logistice, analiza trasabilitatii ambalajelor si modul de tratare a anumitor produse si subproduse.

Este membru activ al Camerei Consultantilor Fiscali si al Asociatiei Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Marea Britanie (ACCA).

Mariel PETRIC
Managing Partner Cora Trade Center

Tema in conferinta: Reducerea consumului de ambalaje (panel III)
Cu o experienta vasta in pozitii de management, Mariel Petric este cel care detine controlul asupra departamentului financiar al Cora Trade Center, dar si asupra diviziilor de ambalare, curatenie si protectia muncii.

Linda MAUKSCH
Corporate Sustainability Manager ALPLA Group

Tema in conferinta: ALPLA – Sustenabilitate si Reciclare (panel III)
Linda Mauksch lucreaza de 6 ani pentru compania austriaca ALPLA, unde este responsabila cu Managementul sustenabilitatii. ALPLA produce sisteme de ambalare inovatoare, sticle, doze si piese turnate prin injectie pentru o gama larga de industrii. Activitatea din cadrul companiei include calcularea emisiilor de CO2, raportarea eforturilor de sustenabilitate si organizarea de workshop-uri pentru informarea clientilor pe tema sustenabilitatii. Inainte de ALPLA, Linda Mauksch a lucrat pentru Ministerul Mediului din Austria.

Nathalie BONK
Marketing Manager WEBOMATIC Maschinenfabrik GmbH

Tema in conferinta: Cum sa identifici masina de ambalare vacuum perfecta pentru business-ul tau (panel III)
Specializata in economia de afaceri, Nathalie Bonk a absolvit Universitatea Witten/Herdecke din Germania in 2015. Detine si un MBA – Honor Graduate in domeniul “Business de familie”, absolvit la Kennesaw State University, Statele Unite. Pe plan profesional, a fost consultant la denkleister UG din Germania si a lucrat la ThyssenKrupp AG (Germania), in cadrul departamentului de achizitii strategice. Din 2014 este Marketing Manager la compania germana WEBOMATIC Maschinenfabrik GmbH. De-a lungul anilor, a fost speaker la diverse evenimente organizate in cadrul facultatii, speaker la IFFA 2016 si Anuga FoodTec 2018.

Adrian Dobre
Managing Director Multivac Romania

Tema in conferinta: Tema in conferinta: Strategia Europeana privind materialele plastice (panel III)
Desi este absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, Facultatea de Electronica, Adrian Dobre nu a lucrat nicio singura zi ca si inginer electronist. In 1993 a fondat propria companie – care era, la acea data, distribuitor Multivac in Romania. A facut acest lucru pana in anul 2008, cand Multivac a decis sa-si deschida propria sucursala in Romania si sa-l numeasca director pe Adrian Dobre, functie pe care o detine si in prezent. Practic – spune el – intreaga sa cariera profesionala este legata de Multivac.

Raul POP
Senior Manager EY Romania, Departamentul Schimbari Climatice si Dezvoltare Durabila

Tema in conferinta: Ambalajele – Riscuri si oportunitati (panel II)
Raul Pop s-a alaturat echipei Ernst & Young in 2016 si este Senior Manager in departamentul Servicii Schimbari Climatice si Dezvoltare Durabila in biroul din Bucuresti. Ca Secretar de stat la Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, Raul Pop s-a ocupat de politici publice si prioritatile nationale pe aria gestiunii deseurilor, siturilor contaminate, autorizare de mediu si controlul poluarii, inspectii de mediu si fiscale, economia verde. Detine diplome de licenta in Economie si Afaceri Europene si MBA in Managementul Operatiunilor.

2018-05-21T07:49:30+00:00