YOUNG CHEF – Concurs de retete pentru ready meal

//YOUNG CHEF – Concurs de retete pentru ready meal

YOUNG CHEF – Concurs de retete pentru ready meal

YOUNG CHEF, Concursul de retete pentru ready meal este un concept nou de eveniment marca Euroexpo Fairs, compania cu peste 16 ani de experienta in organizarea de targuri si expozitii, conferinte si congrese cu participare nationala si internationala.

Scopul concursului este acela de a promova ambalajele inovatoare prin intermediul produselor gata de consum “ready meal” realizate de tineri bucatari profesionisti din ingrediente proaspete si de calitate.

Prima editie a concursului a fost organizata in cadrul Pack Expo 2018 de Grupul Angst in parteneriat cu ULMA Packaging (care a oferit ambalajul si solutia de ambalare pentru produsele ready meal distribuite la raft), Bilancia (partenerul tehnic al concursului, care a oferit sprijinul si echipamentele profesionale pentru HORECA prezente in concurs) si Cosul de Legume Fructe (care a oferit produsele fresh).

TESTIMONIALE

Noi am ales (din cateva zeci) sase concurenti – asta si din limita de spatiu – cu retete bune, interesante, am ales mai multe stiluri de gatit (romanesc, international, asiatic), pentru ca urmarim genul de mancare care se cauta astazi in Bucuresti si in Romania, dar si gustul de acasa, gustul pe care oamenii il cunosc si sunt obisnuiti. Cateodata cautam sa facem lucruri noi, si de aici si interesul nostru de a organiza acest concurs, de a descoperi talente si, de ce nu, gust in mancare, asta ne intereseaza cel mai mult

Chef Sorin Bontea , presedintele juriului YOUNG CHEF

M-am bucurat mult ca participantii au inteles tema, ca au inteles de la inceput cui se adreseaza. Este foarte important sa vii la un concurs, sa dai ce-i mai bun din tine si sa stii cui te adresezi. Vorbim despre o mancare care se va vinde intr-un market, care are un termen de valabilitate foarte scurt si trebuie preparata intr-o cantitate mare si eficienta

Chef Ioan Cristian Serb, membru in juriu YOUNG CHEF

Castigatorul trofeului Young Chef

De profesie jurist, Ioana Bogdan (33 de ani) este castigatoarea trofeului YOUNG CHEF si a marelui premiu de 1000 de euro. De asemenea, tanara a castigat un abonament pe 12 luni la revista “Gastromedia” si un interviu in urmatorul numar al revistei de dupa eveniment.

Ioana Bogdan a intrat in finala din 19 mai 2018 alaturi de Nazat Elzanati (20 de ani, studenta). Ambele finaliste au gatit retetele propuse pentru ready meal in fata juriului si a publicului premium prezent la expozitia Pack Expo 2018, care a gustat si a votat reteta castigatoare.

A fost o experienta extraordinara, m-am bucurat foarte tare ca in finala am ajuns doua femei, asta a fost cred ca prima bucurie pentru ziua de ieri. Multumim juriului ca ne-a dat posibilitatea sa gatim intr-un numar mai mare si sa-i bucuram pe cat mai multi dintre cei care au fost astazi prezenti la acest eveniment. Sunt fericita, bineinţeles, juriul a fost la mare inaltime, spectatorii, organizatorii. Per total, a fost o experienta senzationala care va dainui pe viata“, a declarat Ioana Bogdan dupa decernarea premiului.

RETETA CASTIGATOARE

GALERIE FOTO

2018-05-25T13:16:31+00:00